Slide background

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslagLogo Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslag
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Standaard en maatwerk oplossingen
Slide background

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslagLogo Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslag

LAGERE HANDLINGSKOSTEN EN MEER FLEXIBILITEIT

Software voor op- en overslagbedrijven

Sinds enige tijd heeft RPO ook software voor op- en overslagbedrijven. Met de 3PL software optimaliseert u het volledige bedrijfsproces en kunt u alle logistieke activiteiten eenvoudig uitvoeren.

Met Logisticsng zijn transport, opslag, overslag en zonodig added logistics als ompakken, assembleren en retourlogistiek geïntegreerd. U krijgt controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse, door WMS, RF Scanning, Forwarding en als extra functionaliteit Transport (inbound en outbound). Een zeer compleet pakket waarbij efficiënt alle bedrijfsprocessen gekoppeld worden.

De eerste gebruiker van de 3PL is B&L Fruit Logistics uit Barendrecht. Zij hebben na een goede samenwerking - in de tijd dat Bakker en Leenheer nog actief was als groothandel/import en exportbedrijf in de AGF – het als logische stap gezien om ook bij de nieuwe logistieke activiteiten RPO te betrekken. Ze zochten een gebruiksvriendelijk warehousemanagementsysteem, waarbij onder andere traceability centraal stond en welke afgestemd op de wensen van hun relaties.

B&L Fruit Logistics is gespecialiseerd in op- en overslag van groente en fruit en zijn gevestigd in het AGF-hart van Barendrecht. Het distributiecenter bestaat uit 9 koelcellen en 13 dockshelters, zodat snel lossen en laden mogelijk is. Door het werken met de software ervaart werkt B&L Fruit Logistics zeer efficiënt en stellen zij de opdrachtgevers in staat het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering van de producten.


BenLLogisticsB&L Fruit Logistics is zeer enthousiast over de software. "De traceability is voor 100% gegarandeerd. Alle pallets worden gescand, waardoor snelle verwerking mogelijk is en eventuele fouten worden voorkomen. Het systeem beschikt over een web portal zodat relaties van B&L op basis van een referentienummer / auto- / containernummer hun voorraden en voorradenmutaties kunnen inzien en dagelijks inzicht hebben in de kosten. Ook het opmaken van een eindafrekening ten behoeve van leveranciers wordt op deze wijze vereenvoudigd. Kortom, men wordt in staat gesteld het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering.

Daarnaast zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk voor B&L. Dit vertaalt zich mede in het feit dat B&L over diverse kwaliteitscertificaten beschikt, waaronder BRC S&D, AEO. Ook ter verkrijging van deze certificaten is Logisticsng een waardevol instrument gebleken."

RPO is al 30 jaar actief met ICT in de AGF-branche. Wij denken, doen en dromen AGF en daarom is Logisticsng ook zeer geschikt voor bedrijven die werken met een versproduct.


 

aangenaam, wij maken graag kennis
Wij komen graag langs voor een kennismaking
 
Invalid Input

Verplicht veld

Invalid Input

 A.u.b. invullen ter controle

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure
Softwarepakketten
standaard & maatwerk
ontdek de mogelijkheden