Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

BBFruit

Succesvolle ERP overgang voor BB Fruit

REF BBFruitBB Fruit is onlangs gestart, opereert vanuit Rotterdam en bedient met veel enthousiasme haar klanten. Direct bij de start is BB Fruit live gegaan met de AGF software Freshng. Eenvoudig, overzichtelijk en professioneel werken waren uitgangspunten voor deze overgang. BB Fruit werkt nu al verschillende maanden naar volle tevredenheid met de Freshng software.

Bart Peek, eigenaar van BB Fruit, is lovend over RPO. "In nauw overleg is de software snel in gebruik genomen. Het hele traject van het eerste gesprek tot aan de implementatie heeft slechts zes weken in beslag genomen. Wij werken graag met Freshng vanwege de overzichtelijke structuur van het programma en de gebruiksvriendelijkheid."

Paul van der Es van RPO voegt er nog aan toe: "BB Fruit heeft ervoor gekozen in de Cloud te werken. BB Fruit behoefde hierdoor niet te investeren in een server. Deze staat in een extern datacenter. Verder hebben zij hierdoor een back-up garantie en dat allemaal tegen geringe maandelijkse kosten. Hierdoor is het tevens mogelijk om overal in te loggen en te werken. Het nieuwe werken bespaart op ruimte en op uitgaven. In combinatie met onze software verbetert RPO het resultaat!"

De Freshng software draagt onder andere bij aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en geeft optimaal inzicht in bereikte resultaten. Doordat alle taken en documenten geïntegreerd worden, kan BB Fruit op deze wijze veel handelingen standaardiseren en hoeven gegevens niet meer dubbel ingevoerd te worden. Er kunnen realtime overzichten getoond worden en er is meer snelheid in het opstellen van offertes. Door te kiezen voor de Freshng totaaloplossing is BB Fruit klaar voor de toekomst.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure