Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

RAN

R.A.N. Fresh Produce kiest voor Freshng van RPO

Om meer grip op de processen te krijgen en gegevens niet meer dubbel te hoeven invoeren, heeft het internationale bedrijf R.A.N. Fresh Produce gekozen voor de software van RPO. Met Freshng kan deze groep van Israëlische telers gespecialiseerd in biologische producten eenvoudig inzicht in prijzen en kosten houden. Door het werken met de Freshng totaaloplossing is de kans op fouten gereduceerd en kunnen zij als bedrijf verder groeien.

Na een uitgebreide zoektocht is R.A.N. begin juni live gegaan met de software. Volgens Geert de Vries ervaart het bedrijf nu al de voordelen van Freshng: “De integratie tussen het commerciële en financiële gedeelte van onze bedrijfsvoering is uniek, gegevens hoeven niet meer dubbel bijgehouden worden. En omdat R.A.N. haar klanten belooft zo effectief en efficiënt mogelijk te bedienen, realiseren we nu wat we beloven. Door het werken met Freshng hebben wij processen vereenvoudigd en is er realtime voorraadbeheer.”

Freshng draagt bij aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en geeft optimaal inzicht in bereikte resultaten. Met de allesomvattende software kunnen realtime overzichten getoond worden en is er meer snelheid in het opstellen van offertes.

Het AGF softwarepakket Freshng is allesomvattend, door te kiezen voor deze totaaloplossing is R.A.N. Fresh Produce klaar voor de toekomst.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure