Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

Betekenissen ICT afkortingen

 

De ICT wereld is groot, kent veel begrippen en een eigen jargon. Regelmatig worden er afkortingen gebruikt, wij zijn ons ervan bewust dat deze afkortingen niet voor een ieder duidelijk zijn. Onderstaand een aantal termen en betekenissen:

 

ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Dit is standaard software voor het registreren van bedrijfsgegevens. Een standaard totaaloplossing waarmee bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering tot financiën. Omdat alle processen ondersteund worden door één systeem, hoeven gegevens maar eenmalig ingevoerd te worden. Dit leidt tot efficiëntere processen, meer inzicht, effectieve planningen en een besparing van kosten. Een ERP-systeem is uitgebreider dan boekhoudsoftware, waar het draait om de financiële vastlegging. Bij een ERP-systeem is ook aandacht voor het logistieke, kwalitatieve en productie aspect, waardoor eiland-automatisering verdwijnt. 
Lees meer >

BI

BI staat voor Business Intelligence. Dit is het geheel van oplossingen en technieken voor het verzamelen en analyseren van bedrijfskritische data uit bedrijfsgegevens. Het draait om het resultaat wat bereikt kan worden door het omzetten van data in informatie. Met de informatie worden beslissingen genomen die leiden tot een ander resultaat.
Lees meer >

EDI

EDI staat voor Electronic Data Interchange. Dit is de standaard voor elektronische of geautomatiseerde uitwisseling van gegevens tussen computers van verschillende bedrijven. Bepaalde bedrijfsdocumenten, bijvoorbeeld orders en rekening kunnen hierdoor via een standaard sjabloon uitgewisseld worden.
Lees meer >

WMS

WMS staat voor Warehouse Management System. Een geautomatiseerd systeem waarmee goederenstromen beheerst worden, de orderstromen worden volgens de juiste planning afgehandeld. Een applicatie om effectiever en efficiënter de goederenbewegingen in een magazijn te registreren, administreren en stroomlijnen.
Lees meer >

3PL

3PL staat voor Third Party Logistics. Dit is een geïntegreerde en complete ERP oplossing voor op- en overslagbedrijven. In de 3PL software zijn alle bedrijfs- en logistieke processen ondergebracht waardoor tijd en geld bespaard worden en de klanten op ieder moment online inzage hebben in hun actuele voorraden en statussen van transportopdrachten.
Lees meer >

RPO levert de beste software totaaloplossingen. Wij zijn al 30 jaar actief met software en kennen de markt als geen ander. Met de oplossingen van RPO bent u altijd up-to-date door de updates bij nieuwe regelgeving en u kunt de software uitbreiden met diverse koppelingen en veel uitwisselingsmogelijkheden.

 


aangenaam, wij maken graag kennis
Bezoek ons tijdens een van onze demodagen
 
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure