Slide background

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslagLogo Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslag
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Standaard en maatwerk oplossingen
Slide background

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslagLogo Logisticsng - 3PL Software voor op- en overslag

Factsheet Logisticsng - download PDF

Logisticsng: 3PL software

Besparen door controle en beheersing van uw warehouse


Als third-party logistieke dienstverlener wilt u controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse. Uw klant besteedt de logistiek uit om kosten en investeringen te besparen en de orderdoorlooptijden te verkorten. Een goed softwarepakket zorgt voor efficiënte bedrijfsprocessen en koppelt inkoop, verkoop en financiën.

RPO heeft als innovatieve softwareleverancier een pakket ontwikkeld voor de logistieke dienstverlener. Met ons 3PL pakket Logisticsng zijn transport, opslag, overslag en zonodig added logistics als ompakken, assembleren en retourlogistiek geïntegreerd. Het is een standaard pakket, maar kan verder op een individuele organisatie afgestemd worden met de toevoeging van extra functionaliteiten. Wilt u bijvoorbeeld meer, zoals volledige voorraadbeheersing, dan kunnen we u ook een complete WMS oplossing aanbieden. Maar we kunnen ook een maatwerk pakket leveren.  

Rendabele automatisering voor op- en overslag

3PL software is geschikt voor op- en overslagbedrijven. Controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse, krijgt u door WMS, RF Scanning, Forwarding en als extra functionaliteit Transport (inbound en outbound). Een zeer compleet pakket waarbij efficiënt bedrijfsprocessen gekoppeld worden. Tevens wordt de doorlooptijd van het magazijn en de distributie zo kort mogelijk gehouden. Met onze complete oplossing heeft u meer grip op uw bedrijfsvoering. U krijgt meer inzicht en bespaart tijd en geld.

 

Het onderscheidende vermogen van Logisticsng, 3PL software:

 

Kenmerken:
3PLv2

Onze software is ingesteld op de palletopslag Dit is de basis voor de kosten die doorberekend gaan worden. In het pakket worden inkomende en uitgaande goederen geregistreerd en gevolgd. Het totaalpakket groeit met de gebruiker mee naar gelang de complexiteit van de processen. De gegevens kunnen uitgelezen worden vanuit uw (ERP)pakket. En dit alles uiteraard volgens het principe dat gegevens slechts eenmalig ingevoerd hoeven te worden.


Online beschikbaarheid

Door een inlogmogelijkheid op onze Logisticsng website hebben uw klanten de mogelijkheid online hun actuele voorraden te bekijken, men kan zelf het volledige verloop van een binnenkomende stroom opvragen. Altijd realtime informatie voor hen voor handen. Hierdoor werkt u effectiever en efficiënter.


RPO ICT Solutions

RPO is uw betrouwbare ICT partner voor nu en in de toekomst! Door onze innovatieve manier van werken, zijn wij sterk betrokken bij onze relaties en richten wij ons met onze producten en diensten op de realisatie van concrete doelstellingen. Dit alles met passie voor het vak.

Wij werken continue aan ontwikkeling van producten en diensten. In de loop der jaren is ons aanbod van producten en diensten steeds verder uitgebreid, waarmee we ingespeeld hebben op de behoefte van onze klanten. Een one-stop-shop voor alle automatiseringsbehoeften is hierdoor ontstaan.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Logisticsng: 3PL software

• Ingesteld op palletopslag
• Online beschikbaar
• Standaard bewezen software
• Realtime informatie
• Online overzichten
• Reduceert foutmarges
• Handmatige aanpassingen mogelijkKwaliteitssoftware

De Next Generation ERP software van RPO heeft zich in de afgelopen 30 jaar bewezen als standaard bedrijfsbrede kwaliteitsoplossing voor vele ondernemingen en draagt bij aan uw kostenbesparingen en aan de groei van uw omzet en marge

Softwarepakketten
standaard & maatwerk
ontdek de mogelijkheden