Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

Algemene voorwaarden & Privacy statement RPO


RPO hanteert voor alle aanbiedingen en overeenkomsten de Algemene Voorwaarden van Nederland ICT.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840 en treft u hierbij aan:

Nederland ICT Voorwaarden

Een papieren exemplaar zenden wij u desgewenst graag kosteloos toe.

 

RPO Privacy statement


R.P.O. Automatisering B.V. (hierna te noemen RPO) stelte de veiligheid en vertrouwelijkheid van de privacygegevens voorop. In dit privacy statement leggen wij uit hoe wij de privacy en de berscherming van persoonsgegevens waarborgen. Alle aan RPO verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk door RPO behandeld en de verwerking van die gegegevens voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. RPO verwerkt gegevens enkel en alleen voor het doel waarvoor wij de gegevens verkregen hebben. 

In het kader van de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben wij ons privacybeleid bijgewerkt.

RPO gaat uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Wij verzamelen persoonsgegevens om het vertrouwen van onze klanten te verkrijgen en te behouden en u zodoende te voorzien van de juiste informatie. Wij verwerken van onze klanten de NAW-gegevens, dit betreft bedrijfsnaam, namen contactpersonen, telefoonnummer en/of e-mailadres. Deze gegevens worden met niemand gedeeld en zijn alleen toegankelijk voor RPO medewerkers die geautoriseerd zijn deze gegevens te raadplegen. Zij gebruiken deze gegevens om u beter van dienst te zijn. Daarbij hebben alle RPO medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht getekend, waardoor uw persoonlijke gegevens beschermd zijn.

Hosting
Door de aard van onze dienstverlening beschikt RPO over data. RPO gaat zorgvuldig met deze data om en zorgt ervoor dat elke verwerking van deze gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Met onze klanten hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld. Deze verwerkersovereenkomst is op te vragen, mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marketing 
Voor onze marketingactiviteiten maken wij gebruik van een bestand met mailadressen. Wanneer u onze mailing ontvangt, dan heeft u hiervoor in het verleden toestemming. U kunt altijd uitschrijven door middel van een reply op de mail, de uitschrijflink of een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bewaren uw NAW gegevens en zullen deze gegevens niet met derden delen. Desgewenst kunt u deze gegevens opvragen en wijzigen.
 
Mocht u aanvullend vragen hebben over ons privacybeleid of de manier waarop wij persoonlijke gegevens verwerken, kan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

(voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018)

Meer informatie?

Download de brochure