Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

Efficiënte processen met software totaaloplossing


RPO realiseert geruisloze livegang voor 3Organics. Afgelopen week is 3Oganics uit Lelystad live gegaan met Freshng. Zij hebben gekozen voor de AGF totaaloplossing van RPO vanwege de gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden die deze software hen biedt.

3organicsIn 2015 is 3Organics Nederland BV gestart. 3Organics is gepassioneerd over het importeren en distribueren van hoge kwaliteit biologische groente en fruit uit diverse landen om ze vervolgens te distribueren in Europa en de Verenigde Staten. Dit uiteraard volgens de gestelde kwaliteitseisen. 3Organics Nederland is een dochterbedrijf van 3Organics Inc gevestigd in Philadelphia in de Verenigde Staten. Een jong en groeiend bedrijf, gericht op de toekomst.

Om in de toekomst de werkzaamheden goed te laten stroomlijnen, is 3Organics op zoek gegaan naar software. Nadat 3Organics een demodag van Freshng had bijgewoond, zijn er diverse gesprekken gevoerd en al snel werd duidelijk dat 3Organics veel voordeel konden behalen door te gaan werken met de ERP oplossing van RPO.

Door het werken met Freshng profiteren ze van een technologische voorsprong en integreren zij hun bedrijfsprocessen. Zodat zij zich goed kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Bij 3Organics zijn ze zeer tevreden over de software. Freshng is geschikt voor het gebruik op zowel vaste als mobiele devices, waardoor we vanaf meerdere plekken en momenten onze werkzaamheden kunnen uitoefenen. Vooral voor onze markt waarin we te maken hebben met tijdsverschillen, heel prettig. Realtime inzicht en optimale afstemming van vraag en aanbod.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure