Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

Kwalitatieve automatisering leidt tot verbetering van uw resultaat


Als ondernemer bent u altijd bezig met het verbeteren van uw resultaat. Met de juiste software oplossing beheerst u alle processen op het gebied van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiën. RPO zorgt voor een slimme oplossing, zodat u zich kunt blijven richten op de kernactiviteiten van uw organisatie. De basis voor groei en verbetering van uw resultaat.

RPO landschap

 

Altijd inzicht in uw marges

De marges in de AGF handel zijn klein. De software oplossing Freshng geeft u altijd en overal inzicht in uw marges, zodat u grip houdt op uw bedrijfsprocessen en gezond zaken kunt doen. Door bijvoorbeeld een uitgebreide kostenregistratie op colli niveau, worden voorcalculatorisch marges berekend. En met Business Intelligence doet u proactief zaken. Via uw dashboard verkrijgt u uitgebreide analyses, met daarbij inzage in wat u kunt veranderen om de marges te verbeteren. Bovendien krijgt u nieuwe marktkansen snel in beeld.

Makkelijker en sneller zakendoen met bewezen AGF software

Door een volledig geïntegreerde financiële administratie ervaart u tijdswinst door een snelle afhandeling van de inkoopfacturen. Een centrale voorraad bij meerdere vestigingen of bedrijven zorgt voor een betere afstemming op het gebied van inkoop, prijs en onderlinge leveringen. Verder is er een naadloze aansluiting naar diverse interfaces en extra functionaliteiten zoals BI, Transportplanning, WMS en douane documenten handling. De functionaliteiten Takenlijstafhandeling en Bellijst zorgen ervoor dat u geen order mist en dat alles adequaat is vastgelegd. Een inzichtelijk verkoopproces waarbij orderbevestigingen, vervoersdocumenten en facturen direct per mail verzonden worden.

Altijd up-to-date

Nieuwe regelgeving, veranderde wensen, noviteiten en verbeterde functionaliteiten verwerken wij in updates in de standaardoplossing. Automatisering is slechts een middel waarmee AGF bedrijven in staat worden gesteld te blijven groeien. RPO zorgt ervoor dat de automatisering goed is, zodat het kloppende hart van uw organisatie gezond blijft en u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming.

Betaalbaar en op maat

Freshng is ook als Cloud oplossing verkrijgbaar. Met Freshng Online neemt u de software af als maandelijks abonnement, u betaalt een vast bedrag per maand voor de hard- en de software. Tevens wordt er een server ter beschikking gesteld met daarbij Microsoft Office. Geschikt voor grotere, maar ook uitermate geschikt voor kleinere ondernemingen.

Persoonlijke aanpak

Door onze persoonlijke aanpak werken wij aan vruchtbare samenwerkingen. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de AGF branche en spreken ook uw (AGF) taal. Hierdoor schakelen wij snel en worden vragen altijd snel en adequaat beantwoord. Wij leren ook van u en met deze kennis ontwikkelen wij verder aan toekomstgerichte oplossingen. Voor en door de AGF branche.

Flexibel innoveren met onze standaardoplossing

Met de standaard totaaloplossing automatiseert u alle veel voorkomende bedrijfsprocessen in de AGF branche. Freshng is uit te breiden met aanvullende functionaliteiten en door de diverse interfaces is het passend voor vrijwel iedere onderneming in de AGF branche; van handelaren tot importeurs en van exporteurs tot op- en overslagbedrijven.

RPO werkt met een team van 25 gedreven professionals aan innovatieve oplossingen. Door het gebruik van moderne technieken in combinatie met onze bewezen oplossing, zijn AGF bedrijven klaar voor de toekomst. En als klant van RPO kunt u ook gebruik maken van onze services, wij zijn een betrouwbare IT-partner. Voor one-stop-shopping, van Managed Services tot uitwijk en van Cloud computing tot antivirus. Wij werken met betrouwbare partners, zijn 24/7 bereikbaar, altijd oplossingsgericht en uiteraard klantgericht; RPO ontzorgt AGF bedrijven.

Voor meer informatie:

RPO ICT Solutions
078-681 86 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rpo.nl
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure