Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

Symantec

Een goede beveiliging voor uw IT


Bescherm uw IT systemen met de beste en complete antivirus software. Antivirus protectie en antimalware pogramma. Onze software zoekt, vindt, identificeert en verwijdert virussen, waardoor u veiliger werkt en over het web surft. De beveiliging draagt er tevens aan bij dat u niet meer te maken krijgt met bijvoorbeeld Blacklist registratie.

SymantecCloud

 

Antivirus software alléén is te weinig!
Bent u zich bewust van de gevaren van Ransomware

Ransomware is een infectie waarmee criminelen u kunnen chanteren. Wanneer Ransomware in het netwerk is gekomen, installeert het zichzelf op een computer of server en versleutelt vervolgens de data die erop staat. Tegen betaling van een som losgeld wordt beweerd dat u uw data terug kan krijgen, hetgeen in de meeste situaties niet eens gebeurt. In de meeste gevallen bent u gewoon al uw data kwijt met als gevolg dat diverse bedrijfsprocessen stilstaan. Stel dat u zou betalen dan helpt u dus de criminelen om nog meer Ransomware te ontwikkelen en nog vaker toe te slaan.

Symantec warning

Kunt u zich helemaal beschermen?
Het is natuurlijk zo dat de hackers eerst de bedreigende verspreiding doen, alvorens er maatregelen kunnen worden getroffen. Desalniettemin zijn er al zoveel bedreigingen in de omloop die wel kunnen worden afgevangen door extra software toe te passen. Software welke zich richt tegen Ransomware.

Zie ook dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=4QtFacd9NRM

In de producten onderscheiden we Email Safeguard en Advanced Threat Protection. Hieronder treft u een uitleg aan van beide producten.

Symantec Email Safeguard
Email Safeguard bestaat uit:
• Data beveiliging (Data Protection)
• Versleuteling van Data (Encryption)

Symantec detected

Het Data Protection component ontdekt en beheert betrouwbare of onbehoorlijke inhoud van email die verstuurd of ontvangen is binnen een organisatie. De dienst analyseert meerdere email componenten, zoals de inhoud, het onderwerp en tekst binnen Microsoft Office documenten en PDFs (ingesloten of bijgevoegd). Voor inhoud dat op basis van de ingestelde richtlijnen wordt onderschept geldt bepaalde acties en kan dan pas worden doorgelaten bij eventuele goedkeuring.

Het Encryption component zorgt onder andere voor veilig berichten verkeer tussen u en uw zakenpartners. Het berichten verkeer wordt versleuteld tussen u en uw zakenpartners.

Symantec Advanced Threat Protection
Advanced Threat Protection beschermt u tegen Malware en/of Ransomware. Malware en/of Ransomware moet op één of andere manier bij u binnenkomen. De bedenkers hiervan zoeken ‘lekken’ in uw netwerk.

Symantec virus

De mens wordt continue op de proef gesteld, u krijgt bijvoorbeeld een mailbericht van een ogenschijnlijk bekende afzender om gegevens te verstrekken of om op een website iets te downloaden. Anderzijds het bezoeken van ‘foute websites’ of het vrijelijk downloaden van allerlei software kan eveneens tot gevolg hebben dat uw computer en dus ook uw netwerk geïnfecteerd raakt.

Symantec Cloud oplossingen
RPO adviseert Symantec Cloud oplossingen.

Symantec logo

 

PRIJSOPGAVE
Wilt u graag een opgave voor uw specifieke situatie?

Neem dan contact met ons op per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 078-681 86 88.
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure