Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Freshng - AGF-software

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

RPO ICT Oplossingen voor AGF bedrijven
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Ogisng Software voor Vastgoedbeheer

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR VASTGOEDBEHEER

Balk Ogisng Software voor Vastgoedbeheer
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide backgroundLogo Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag

3PL SOFTWARE VOOR OP- EN OVERSLAG

Logisticsng 3PL Software voor op- en overslag
Slide backgroundBalk RPO ICT automatisering
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Software oplossingen Standaar en Maatwerk oplossingen

RPO 30 jaar jong en klaar voor de toekomst


Komend jaar is het precies 30 jaar geleden dat Jan Roozen RPO ICT Solutions oprichtte. Een periode waarin het bedrijf zich ontwikkelde van een softwareleverancier tot een betrouwbare specialist en partner voor alle grote en kleine ICT-vraagstukken. Daarbij richt RPO zich op drie sectoren: AGF (Freshng), vastgoedbeheer (Ogisng) en op- en overslag (Logisticsng).


30Jaar
v.l.n.r.  Alfred van der Velden (technisch directeur), Jan Roozen (algemeen directeur), Werner Kastelein (commercieel directeur).

"Als er één ding is dat RPO in haar 30-jarige bestaan heeft ervaren, dan is het dat de wereld om ons heen continu verandert. Toen ons bedrijf in 1986 startte, stond de automatisering nog in de kinderschoenen. Nog maar weinig bedrijven gebruikten computers. Anno 2016 is ICT niet meer weg te denken uit ons bestaan en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op," aldus Jan Roozen.


RPO nieuwe stijl


RPO is uitgegroeid tot bedrijf met 24 professionals, die innoveren met ambitie en ervaring. Een organisatie die continuïteit waarborgt; voor de opdrachtgevers en voor het bedrijf. Om die continuïteit ook voor de toekomst zeker te stellen, draagt Jan Roozen per 1 januari 2016 met vertrouwen de dagelijkse leiding van RPO over aan Werner Kastelein en Alfred van der Velden.

Beiden zijn al ruim 25 jaar werkzaam bij RPO en beschikken over de nodige ervaring en expertise om het bedrijf succesvol voor te zetten en uit te bouwen. Werner zal als commercieel directeur alle contacten onderhouden en Alfred zal als technisch directeur verantwoordelijk zijn voor het beheer en ontwikkeling van de pakketten en opdrachten.

Jan blijft deel uitmaken van de directie en blijft eindverantwoordelijk. Hij zal zich onder andere focussen op de nieuwe ontwikkelingen in de branche en de vertaling daarvan naar toegankelijke oplossingen voor opdrachtgevers. "Zo bieden wij hen ook in de toekomst de beste service en totaaloplossingen."


RPO klaar voor de toekomst


"Een solide organisatie, waarbij wij de juiste balans vinden tussen vernieuwing en duurzaamheid. Dit doen wij al 30 jaar. Steeds meer partijen weten dit te waarderen en kiezen voor RPO. Inmiddels werken ruim 1.500 gebruikers dagelijks met onze softwarepakketten. Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op goede service en kwaliteit met aandacht voor vernieuwing en verbetering van uw ICT."

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure